22.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

De ce să apelăm la Case Mexi pentru construirea unei locuințe pe structură metalică

Casa este documentul sociologic și cultural al fiecăruia dintre noi, de aceea este foarte important ca aceasta să ne definească și să fie pe stilul arhitectural preferat.

Casa este locul în care petrecem cea mai mare parte din timp, de aceea ne dorim ca aceasta să fie confortabilă și pe placul nostru.

Este important ca clădirea să fie construită de o echipă cu experiență în domeniu și să fie dedicată meseriei și serioasă. Astfel toate eforturile depuse nu vor fi în zadar, iar casa va fi cea visată.

Case Mexi este dizivia Mexi Group, fiind o echipă cu peste 18 ani de experiență în construcția de case pe structură metalică. Cei de la CaseMexi.ro dispun de o echipă de oameni dedicați meseriei, care garantează construirea de case pe structură metalică la cele mai mici prețuri de pe piață.

Casele pe structură metalică sunt foarte căutate din cauza multiplelor avantaje și a simplității construirii acestora. Casele Mexi sunt o variantă înțeleaptă a celor ce vor durabilitate, rezistență, timp scurt de execuție și preț scăzut. Cei de la CaseMexi.ro oferă tuturor doritorilor detalii și sfaturi, astfel încât să puteți alege casa potrivită. De asemenea, aceștia dețin diferite modele și mărimi, pentru a vă putea orienta spre casa potrivită nevoilor voastre.

Casele pe structură metalică sunt din ce în ce mai căutate pe piața construcțiilor, acestea mult mai durabile și rezistente în timp decât cele construite pe structură de cărămidă sau lemn. Prețurile caselor pe structură metalică sunt mai scăzute decât ale celor pe structură clasică, iar timpul de execuție mult diminuat.

Casele Mexi necesită un timp scăzut de execuție, datorită profilelor metalice etichetate, făcând ca asamblarea acestora să fie realizată simplu, cu ajutorul șuruburilor speciale. Un alt care avantaj care trebuie luat în calcul este ușurimea metalului folosit, acesta fiind mai ușor chiar și decât lemnul. De aceea, fundațiile pot fi construite de dimensiuni mai mici, aceasta ducând la diminuarea semnificativă a prețului.

De asemenea, datorită tehnologiilor de ultimă oră folosite, materialele folosite la construcția de case pe structură metalică sunt calculate exact. Astfel, se evită irosirea materialelor de lucru și dezordinea de la locul de lucru, ce are loc în cazul construcţiilor pe structură de cărămidă sau lemn.

Un alt avantaj al caselor Mexi este durata mică de timp a executării, acestea putând fi finalizate între 1-3 luni, în timp ce casele pe structură tradițională necesită de până la 4 ori mai mult timp.

Casele pe structură metalică pot fi montate indiferent de anotimp, deoarece structura metalică este prefabricată și nu necesită măsuri speciale de întreținere și montare. Casele pe structura din lemn sau cărămidă necesită o temperatură mai ridicată, pentru a facilita uscarea mai rapidă a materialelor, neputând fi montate în anotimpul rece sau pe îngheț.

Suprafețele urile interioare ale caselor Mexi sunt mult mai mari decât cele ale locuințelor construite pe structură tradițională, acesta constituind un avantaj ce merită luat în seamă. Tehnologiile de ultimă ora fac posibile crearea de unghiuri de 90 de grade și de pereți perfect drepți, pentru a putea astfel evita stâlpii inestetici în cazul caselor construite pe structură de lemn sau cărămidă.

De asemenea, casele pe structură metalică permit cele mai îndrăznețe viziuni arhitecturale, fiind potrivite pentru cei ce își doresc ceva diferit și nou. Spațiile deschise mari sunt posibile în cazul caselor Mexi, fără ca acestea să afecteze stilul arhitectural.

Un alt avantaj important al caselor construite pe structură metalică este reprezentat de pereții de tip Mexi care facilitează păstrarea căldurii. Izolarea termică se realizează prin vata minerală ce împiedică pierderile de căldură, ce sunt mult mai neînsemnate decât în cazul caselor construite pe structură clasică. Izolarea fonică este foarte bună, fiind superioară caselor construite pe structură de lemn sau cărămidă.

Studiile amănunțite au descoperit că locuințele Mexi sunt foarte rezistente în cazul seismelor sau a calamităților. Deoarece, în momentul în care construim o casă trebuie luate în calcul și aceste aspecte, casele pe structură metalică sunt rezistente unui seism de până la 9,3 grade pe scara Richter.

De asemenea, oțelul folosit pentru structura metalică rezistă până la 150 de ani, fapt care ajută la durabilitatea clădirii.

Casele Mexi sunt cea mai bună alegere, pentru cei care își doresc o locuință durabilă și rezistentă în timp și timp scurt de executare, toate acestea la un preț avantajos.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles