duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

Curatenia din orasul tau

Strazi CurateOamenii sunt la fel de preocupati de modul in care arata strada lor, la fel de mult cum sunt preocupati de terorism, potrivit unui nou raport. Cei de la „Keep Britain Tidy” au realizat un sondaj in perceptiile publice a mediului lor inconjurator local. Mai mult de 1,100 de oameni au fost intrebati de importanta calitatii strazii lor in relatie cu alte probleme de nivel modnial.

Sondajul „vorba pe strada” a descoperit ca oamenii sunt cei mai ingrijorati despre criza mondiala, urmate de crimele violente. Dar a 3-a cea mai mare problema despre care oamenii sunt ingrijorati a fost calitatea mediului local. Indiferent daca strada este plina si murdara este o ingrijorare la fel de mare ca si terorismul si mai important decat incalzirea globala.

O alta descoperire importanta a fost ca oamenii se simt mai vinovati ca fac mizerie decat sunt ca lipsesc de la servici sau depasesc viteza legala. Mai mult de 2 milioane de mizerii sunt scapate in fiecare zi si ii costa pe platitorii de taxe in jur de 780 de milioane de lire pentru a se face curatenie.

Phil Barton, CEO-ul de la Keep Britain Tidy, spune ca rezultatele arata ca gunoiul si calitatea mediului locala este chiar aici in aceste probleme de care oamenii sunt ingrijorati in zilele astea. Cu climatul economic, cum este acum, este de inteles criza mondiala si crimele violente, fiind in topul listei de ingrijorari ale oamenilor. Dar faptul ca oamenii pun modul in care oamenii pun modul in care arata strazile locale pe o linie cu terorismul, ba chiar mai important decat dezvaluie incalzirea globala.

Problemele locale la fel cum sunt, dar si mizeria pe care o fac cainii, inseamna la fel de mult, daca nu si mai mult pentru oameni problemele de ingrijorare mondiala la care ar trebui sa se adreseze. Depinde de noi toti sa respectam locul in care traim si sa folosim cum trebuie un cos de gunoi.

De aceea sunt firme precum Aqua Activ, ce se ocupa cu vidanjare, desfundare, curatare canalizare, dar si curatare si spalare mecanizata, ceea ce ne trebuie pentru un oras frumos, bine ingrijit. Este foarte important sa incercam pe cat putem sa ne pastram orasul curat, dar si sa ne folosim de aceste unelte care ajuta la curatenie.

Daca astfel de lucruri nu se respecta in orasul tau, incearca sa faci o constatare la primaria orasului in care locuiesti si acestia probabil o vor lua in considerare si vei ajuta la curatarea orasului tau.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments