vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăDivertismentCum sa te angajezi la videochat ?

Cum sa te angajezi la videochat ?

Fata VideochatAcest articol scoate in evidenta modul prin care ati putea face bani fiind un model de videochat. Articolul contine sfaturi pentru toate nivelele, de la modele de videochat incepatoare pana la avansate. Iti ofera informatile fundamentale de care ai nevoie, de asemenea se adreseaza ingrijoarilor pe care le-ai putea avea.

Pasul 1 : Cercetarea pietei

Cerceteaza pe internet toate companiile care angajeaza. Acestea isi iau un procentaj de bani, dar majroitatea furnizeaza valoare pentru modele, cum ar fi promovarea modelelor din website, suport tehnic, cursuri si se asigura ca materialele realizate de acestea nu ajung pe internet.

Unele studiouri chiar si sponsorizeaza cu echipament pentru modele ce lucreza cu ele de acasa. Modelele ce muncesc de la studio vor beneficia de echipament de cea mai inalta clasa, cum sunt camerele web HD, iluminare in studio, articole de imbracaminte si asa mai departe.

Pasul 2 : Verifica plata

Analizeaza indeaproape cat de mult este dispus sa te plateasca un studio. Vei gasi un numar de studiouri ce te vor plati cu pana la 20 % din ceea ce castigi. Auzind aceste lucruri ar putea sa para putin, dar 25-35 % este standardul industriei. Aceasta majoritate din castiguri raman la studiouri pentru ca acestea sa plateasca marketingul si cheltuielile.

Pasul 3 : Intreaba studioul cat si cand te plateste

9 din 10 studiouri iti vor trimite un cec o data la 2 saptamani. Altele te platesc saptamanal, si unele platesc in fiecare zi intr-un cont de Paypal. Unele agentii, insa nu multe, te vor plati zilnic.

Pasul 4 : Aplica la job

Inainteaza documentele necesare pentru a te asigura ca it este permis legal sa muncesti. Aceasta informatie este foarte importanta, atunci cand muncesti ca si model de videochat. Aceste documente sunt de multe ori necesarein forma unei imagini .jpeg. Exemple de aceste documente, sunt o fotografie, un model de contract si asa mai departe. Aceste formulare sunt de cele mai multe ori furnizate atre tine de studiouri.

Pasul 5 : Stabileste plata

Stabileste modurile pentru care sa vrei sa fii platita. Exist un numar de modaliati pentru care sa fii platita. Printre acestea se enumera :

  • Bacsisurile clientilor fiindca te plac.
  • Bacsisurile clientilor pentru ca faci un anumit lucru in camera de chat.
  • Un client iti cere sa vorbesti cu el intr-o camera privata, se taxeaza minutul pe conversatie. Poti schimba aceasta rata mai tarziu.

Pasul 6 : Actiune

Dupa ce ai cautat angajari video chat galati, poti sa fii sigura ca esti pe drumul cel bun pentru a face o multime de bani.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments