27.1 C
New York City
duminică, august 14, 2022

Buy now

Cum functioneaza monitorizarea GPS?

Cu siguranta va intrebati cum functioneaza cu adevarat monitorizarea GPS. Aceasta este o intrebare pe care o primim tot mai des in timp ce programele preventive si agentiile de aplicare a legii considera sa foloseasca aceasta tehnologie in zona de supraveghere a comunitatii. Este o intrebare rezonabila, avand in vedere folosirea GPS-ului in zona de siguranta publica fiind foarte diferite din a folosi dispozitivul Garmin sau TomTom in masina ta pentru navigare sau a gasi un McDonalds in apropiere.

In primul rand, este probabil important sa observam diferentele in echipamentul GPS actual. Echipamentul GPS pe care il folosim in zona de justitie criminala include un pachet de de design mai robust si sustine incorporat capabilitatile celulare de comunicatii, indicatori de alerta si alte masuri de securitate.  Dar aceasta este o parte vizibila a ecuatiei si inca nu explica cum dispozitivul interactioneaza cu satelitul GPS.

Fixand pozitia dispozitivului GPS fiind purtat de cineva depinde daca primeste semnale de la 4 sau mai mult din 24 de sateliti invartindu-se in jurul pamantului oricand. Cu ani in urma, acesti sateliti erau plasati intr-o constelatie de departamentul de aprarare al Statelor Unite ale americii si aveau ceasuri atomice foarte precise incorporate, de asemenea, orbite ce puteau fi prezise si relatii intre ele in cer. Semnalele de la sateliti inregistreaza constant pozitia lor si timpul exact in care semnalul a fost trimis. Asa ca dispozitivul GPS de pe persoana monitorizata foloseste semnalul de timing este primit pentru a determina cat de mult i-a luat semnalelor satelitilor sa calatoreasca in dispozitivul GPS. Cu aceste informatii de timing la indemana dispozitivul GPS apoi trebuie sa determine unde sunt pozitionati satelitii, pentru a calcula pozitia exacta a persoanei monitorizata printr-o forma de triangulare. Din cauza ca dispzoitivul GPS stocheaza la bord toate informatiile necesare ce au legatura cu pozitiile satelitilor oricand, stabilind ca locatia este foarte usor de atins.

O platforma care se ocupa cu monitorizare GPS este CargoTrack. In mod natural, in timp ce locatia persoanei monitorizata este stabilita si constant actualizata, dispozitivul GPS inregistreaza constant datele de miscare si urmarire in programul si zonele ce au fost stabilite in sistemul de monitorizare. Daca monitorizarea datelor identifica ca exceptii s-au intamplat in programul stabilit si regulile zonei, te vor alerta si vor notifica staff-ul de monitorizare potrivit. Apoi staff-ul poate folosi mapping-ul si alte unelte de software pentru sistem pentru a investiga daca comportamentul persoanei monitorizate reprezinta cu adevarat sau nu un risc de siguranta publica.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,432CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles