26.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

Contraindicații în cazul implantului dentar

Un implant dentar poate fi chiar o ancoră salvatoare pentru mulți dintre pacienți, însă, din nefericire, nu toți pacienții se pot bucura de beneficiile implanturilor dentare și, în acest caz, apar contraindicațiile. Totuși, aceste contraindicații nu s-au dovedit a fi absolute, ci relative, vesta bună constând în faptul că aceste contraindicații relative sunt temporare, definitorii doar pentru o anumită perioadă în care organismul este decompensat.

Echipa Cris-Smile se va ocupa, însă, de fiecare pacient în parte, oferindu-i o îngrijire monitorizată în cadrul cabinetului stomatologic din București, dar și servicii de profilaxie, tocmai pentru ca persoana cu pricina să poată fi supusă unui tratament dentar. indiferent de cauză.

Totuși, ar fi de apreciat să se cunoască care sunt principalele contradicții temporare. Așadar, la ce se referă acestea?

Contradicțiile relative sau temporare se referă, în mare parte, la:

– cazuri în care anumite formațiuni patologice, dintre care amintim chistul sau prezența unor tumori localizate în aria oro-maxilo-facială, care reduc sau chiar desființează definitiv osul necesar implanturilor dentare

– lipsa osului și prezența în anatomia locală normală a unor structuri care pot fi definite ca fiind bariere anatomice. Un exemplu concret este nervul alveolar inferior, din canalul mandibular, respectiv sinusurile maxilare

– lipsa unor dimensiuni suficiente ale osului alveolar receptor.

Cu alte cuvinte, practic, această lipsă a volumului osos se mărește odată cu trecerea timpului de la extracția dinților. Acest impediment este, însă, doar o contradicție relativă, la fel ca toate celelalte menționate anterior, și tocmai din cauza acestui motiv, în zilele noastre, refacerea acestei lipse este posibilă, atât timp cât te lași pe mâna unor specialiști familiarizați cu astfel de cazuri și intervenții. Dispunând de un personal profesionist și o aparatură de ultimă generație, speciliștii clinicii Cris-Smile pot folosi tehnici de augmentare osoasă, obținând, în acest fel, rezultate bune, favorabile pacientului care va fi supus unui astfel de implant dentar.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles