vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

Contabilitate pentru PFA

Contabilitate pentru PFA.

Contabilitatea este ansamblul operațiilor de înregistrare, pe baza unor norme și reguli speciale, a mișcării fondurilor și materialelor într-o unitate economică. Persoana fizică autorizată este ce mai simplă formă sub care persoanele fizice pot desfășura individual și independent activități economice.

Firma de Conta oferă servicii de contabilitate pentru companii, dar și servicii de contabilitate PFA. Serviciile de contabilitate PFA oferite de acestea includ avantaje precum: economisirea timpului, consultanță gratuită, protejarea bugetului, etc. Accesați linkul www.conta-pfa.ro pentru a vizualiza toate informațiile necesare privind serviciile de contabilitate pentru PFA.

Firma de Conta este o echipă formată din peste 15 experți contabili, consultanți fiscali și auditori financiari ce sunt instruiți și formați încontinuu tocmai pentru a veni în ajutorul contabilității tale.

Firma de Conta, se recomandă a fi singura firmă de contabilitate ce oferă consultanță gratuită în stabilirea celei mai bune strategii de dezvoltare pentru companii. Au peste 250 de clienți din București și din întreaga țară. Și, pentru a-și proteja clienții și pentru a-și demonstra responsabilitatea, au încheiat o asigurare de răspundere civilă ce acoperă daune de până la 50 000 euro.

Serviciile de contabilitate pentru PFA includ: asistare la întocmirea documentelor primare, consiliere în utilizarea internetbanking-ului, consultanță personalizată cu privire la facilitățile pe care le poate avea un PFA profesie liberală, managementul taxelor de plată către stat pe fiecare sursă de venit, depunerea de către aceștia a declarațiilor necesare și colectarea periodică a documentelor.

Aceștia nu se ocupă numai de contabilitatea firmai tale, ci au și servicii de optimizare fiscală, audit intern și audit financiar, organizarea și conducerea evidenței contabile, servicii de resurse umane și de salarizare. Iar dacă ești PFA, economisești și timp și bani lăsându-ți contabilitatea pe mâinile lor. Și, legat tot de economii, vă sugerăm să accesați linkul site-ul Portal Management pentru a găsi câteva idei de a face economie dacă ești antreprenor. Cu toții știm că antreprenorul își asumă niște riscuri cu scopul de a obține profit din activitatea desfășurată. În acest scop, ideile de economii sunt ușor de aplicat ceea ce le face extrem de utile.

Portal Management este un site ce dorește să ajute antreprenorii și managerii din România în atingerea succesului profesional prin intermediul materialelor scrise de consultanți experimentați și specialiști în domeniu. Veți găsi aici multe alte articole cu poveștile de success ale altor antreprenori precum și articole privind domeniile: tehnici de vânzare, finanțe și economie, management și leadership, marketing și branding, marketing online, resurse umane, etc.

Alegeți serviciile de contabilitate ale Firmei de Conta și bucurați-vă de timpul liber de care veți dispune. Vei beneficia de siguranță și ordine deplină iar singura bătaie de cap legată de contabilitate va fi o întâlnire trimestrială cu contabilul tău și un mail.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments