Concurs de Skandenberg la Radauti

Concurs Skandenberg Radauti 2014

Skandenberg-ul este un sport al curajului, greutatii, inteligentei si nu in ultimul rand al puterii. Acesta este foarte raspandit in Romania, si de cativa ani incoace a prins o popularitate desavarsita, fiind practicata de tot mai multi oameni ce vor sa arata ca ei sunt barbatii supremi, ca ei detin puterea pe masa de skandenberg.

Ei bine, de-a lungul timpului, multi au cazut la masa de skandenberg si multi au invins, insa nu multi au ramas in picioare pana la final. Il avem in orasul Radauti, unul dintre cei mai buni practicanti de skandenberg din lume, si anume pe Andrei Chipreanov, acesta a obtinut nenumarate tiluri de campion national, a fost vicecampion mondial in 2010 si campion european in anul 2013.

De aceea, se pare ca orasul nostru creste in categoria practicantilor acestui sport, asa ca unul din cei mai populari practicanti ai acestui sport de la emisiunile difuzate pe TV, drept invitat special „Valahu”, va fi prezent alaturi de noi in Radauti, duminca, alaturi de luptatorul faimos de K1, „Pitbul” Atodiresei, la Club River intr-o confruntare a greilor.

In concluzie, duminca aceasta, pe 13.07.2014, va avea loc in exclusivitate un concurs de skandenberg inedit, in care doritorii se vor putea inscrie incepand cu ora 10:00, la categorii de -80,  +80, -100, +100 de kilograme. Concursul se va desfasura de la ora 12:00, cand se va da startul confruntarii greilor ce s-au inscris pana atunci.

Premiile Concursului:

Locul I va obtine un premiu in bani in valoare de 400 de lei, o cupa, o medalie si o diploma.

Locul II va obtine un premiu in bani in valoare de 300 de lei, o medalie si o diploma.

Locul III va obtine un premiu in bani in valoare de 200 de lei, o medalie si o diploma.

Asa ca alaturati-va noua intr-o zi speciala de skandenberg in exclusivitate in orasul nostru, la Club River, de la ora 10:00 pentru a va inscrie intr-un duel al spartanilor, iar de la ora 12:00 pentru a-i urmari pe cei care s-au inscris pentru aceasta confruntare, avandu-i alaturi de noi pe Valahu si „Pitbulul” Atodiresei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.