duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieCalculatoareChrome Remote Desktop si pe iOS

Chrome Remote Desktop si pe iOS

Google Chrome Remote DesktopSa-ti controlezi computerul cu ajutorul iPhone-ului a devenit mult mai usor acum. Google a lansat o versiune de iOS a aplicatiei sale Chrome Remote Desktop luni, ce permite utilizatorilor sa-si acceseze computerele cu ajutorul iPhone-ului.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te autentifici cu contul tau Google, poti de asemenea sa schimbi conturile daca ai mai multe pentru a vedea computerele pe care esti capabil sa le accesezi. La fel ca aplicatia de Android, versiunea de iOS necesita extensia de acompanieire Chrome sa fie instalata pe versiunea de desktop a browserului.

De indata ce ai instalat extensia, aplicatia functioneaza in doua moduri, modul touch si modul trackpad. In modul touch, setarile implicite ale iPad-urilor, sa faci un „tap” pe ecran e acelasi lucru ca si cum ai da un click stanga cu mouse-ul. In modul trackpad, implicit pentru iPhone-uri, un cursor de mouse este vizibil. Utilizatorii controleaza mouse-ul atingand ecranul si facand „tap”, ce simuleaza click stanga.

Aplicatia sprijina un numar de gesturi aditionale in ambele moduri. Functionalitatea aplicatiei nu este prea diferite fata de alte aplicatii Remote Desktop, desi oferta gratuita a celor de la Google lipsea din App Store pana acum. Microsoft face o aplicatie iOS similara numita Remote Desktop, dar functioneaza doar cu dispozitivele cu Windows.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments