marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăStil de viataSanatateChristian Bale joaca in biografia lui Steve Jobs

Christian Bale joaca in biografia lui Steve Jobs

Actorul Christian BaleActorul Christian Bale va juca rolul faimosului Steve Jobs, in filmul biografic ce va fi lansat de Danny Boyle si Aaron Sorkin, dupa cum a confirmat chiar Sorkin. Vorbind cu Bloomberg, Sorkin, ce este cunoscut pentru luarea premiului Academic cu scenariul filmului „The Social Network”, ce povestea cresterea retelei sociale Facebook, a spus ca Bale a luat rolul fara nici o auditie.

Sorking le-a spus celor de la Bloomberg ca aveau nevoie de cel mai bun actor la bord in raza unei varste tinta. Filmul ce este bazat pe biografia lui Walter Isaacson din 2011, va incepe filmarile in cateva luni, iar rolul pe care il va juca Bale va fi destul de dificil. Acesta va avea de spus mai multe cuvinte in acest film decat au majoritatea oamenilor in 3 filme combinate. Nu exista nici o scena sau parte in care sa nu fie prezent, asa ca va fi o parte extrem de dificila, insa se va descurca, potrivit lui Sorkin.

Chris Bale ce a castigat premiul Academic pentru cel mai bun actor sprijin, cu ajutorul filmului The Fighter din anul 2011, a fost zvonit pentru acest rol de cateva luni, de asemenea si Leonardo DiCaprio a fost luat in considerare pentru acest rol.

Un alt film biografic ce il avea drept tema pe Steve Jobs, si in care era jucat de catre Ashton Kutcher, a strans aproximativ 16 milioane de dolari in Box Office si a obtinut un punctaj de 27% pe Rotten Tomatoes.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments