joi, februarie 22, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăJocuriStiriCea mai mare colectie de jocuri video

Cea mai mare colectie de jocuri video

Cu mai mult de 11.000 de titluri de toate, Michael Thomasson are cea mai mare colectie de jocuri video, certificata de record mondial de „Guiness Book of World Records”. Acum isi vinde miile de jocuri, iar toate acestea pot fi ale tale, presupunand ca ai foarte mult spatiu acasa si o multime de bani.

Colectia lui Thomasson, ce includ 10.607 de titluri necesare pentru dobandirea recordului mondial, de asemenea inca 400 obtinute de atunci, este scoasa la licitatie prin intermediul Game Gavel. Dupa 12 licitatii, ce mai buna oferta de pana acum este de 50.000 de dolari, desi este sub pretul pe care l-a presupus acesta. Acesta a spus anterior ca, colectia sa valoreaza undeva intre 700.000 si 800.000 de dolari.

In aditie cu consolele traditionale, cum ar fi Xbox-urile si Playstation-urile, colectia lui Thomasson include sisteme rare, cum ar fi consolele Casio Loopy si Apple Pippin. De asemenea incluse sunt certificatul de record mondial, si un abonament pe viata la revista Retro Magazine, incluzand toate editiile din trecut.

Thomasson scrie ca pentru cei care castiga aceasta licitatie vor avea cea mai mare colectie de jocuri din lume. Aproximativ un sfert din toata colectia, undeva la 2.750 de jocuri, sunt sigilate din fabrica. Plus, mai mult de 8.300 de jocuri sunt complete cu cutiile originale si manualele.

De ce si-ar vinde colectia tocmai acum?

Acesta a spus ca are o familie care are nevoi ce trebuie indeplinite. Acesta a spus ca si-a inceput colectia in anul 1989 pentru a strange bani pnetru un Sega Genesis si din nou in 1998 pentru a-si plati nunta. Thomasson invata cursuri despre animatie 2D, design al jocurilor si istoria jocurilor video la liceul Canisius, din Buffalo si are timp sa joace jocuri in jur de 3 ore pe saptamana.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments