duminică, februarie 25, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieBresa in securitatea camerelor web

Bresa in securitatea camerelor web

Hacker de WebcamDaca locuiesti in Londra, ai o camera web, un monitorizator de bebelusi sau o camera de securitate acasa, ar trebui cel mai probabil sa schimbi parola si sa pui una mai dificila. Un website din Rusia strange inregistrari live din case si afaceri din toata lumea si le posteaza online.

Website-ul are 500 de inregistrari din Anglia, pe langa alte 250 listate din alte tari potrivit spuselor celor del a BBC. Aceste inregistrari sunt de la sala de gimnastica din Manchester, dintr-un birou din Leicester si un dormitor din Birmingham. O studentia scotiana pretinde ca ar fi vazut camera web aprinsa in timp ce era in baie.

Raportul postat pe internet atesta ca baza de date a site-ului are listate 4,591 de camere in America, 2,059 in Franta si 1,576 in Olanda. A identificat un numar mic de postari din tari precum Nicaragua, Kenya, Paraguay, Zimbabwe si Pakistan.

Biroul de informare comisar al Angliei a avertizat de aceasta bresa. Acestia recomanda sa schimbi parolele implicitie de la orice dispozitiv nou. Acest lucru este exploatat de hackerii din Rusia. De asemenea este recomandat sa securizezi orice dispozitiv care foloseste internetul.

Aceasta bresa in securitate a declansat un raspuns global. Toata aceasta bresa a inceput in Macau si Hong Kong, cei care au alertat Australia, iar australienii au alertat Canada si tot asa. Stim despre acest lucru de aproximativ 24 de ore si toata lumea incearca sa rezolve problema.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments