Bijuterii imprimate 3D

Bijuterii imprimate 3D

Uita de diamante, acum poti sa-ti imprimezi 3D propriile inele si proprii cercei personalizati. Compania Startup, Trove, iti permite sa realizezi piese de bijuterii, sa le incerci intr-o versiune de plastic si apoi sa comanzi obiectul, acesta fiind imprimat in metale pretioase la alegerea ta.

Brian Park, anterior un manager de produse la Zynga, a fondat compania dupa ce a devenit fascinat de imprimarea 3D. Acesta a vrut sa gaseasca o modalitate usoara pentru ca, clientii sa isi personalizeze propriile produse.

Website-ul gazduieste 25 de modele de baza pe categorie. Utilizatorii pot sa aleaga optiuni de personalizare dintr-o unealta slider. De exemplu, poti indoi sau intinde aspecte ale pieselor pentru a-ti face propria versiune.

Acestia spera sa faca experienta atat de usoara, incat oricine s-o poata folosi, indiferent de experienta, sa poata sa realizeze si sa printeze 3D orice isi doresc din orice material isi doresc. Piesele pe care le-ai realizat sunt salvate in „trove”, in care poti sa-ti faci colectii similare cu panourile Pinterest. De asemenea poti vedea design-urile altor oameni si salva, actualiza sau cumpara acele lucruri de asemenea.

Daca nu esti sigur pe design-ul tau sau preferi sa testezi inainte de a cumpara. Trove iti va trimite o copie de plastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.