22.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

Avantaje majore ale implanturilor dentare

Ca urmare a progreselor recente în îngrijirea dentară, mai multe persoane din întreaga lume primesc intervenții chirurgicale de implant dentar. Implanturile dentare au devenit o opțiune practică, care este foarte benefică pentru persoanele cu dinți lipsă. Această ramură a stomatologiei este un bun înlocuitor al protezelor, deoarece este mai confortabil și mai estetic. Implanturile pot fi folosite pentru a îmbunătăți zâmbetul persoanei în ceea ce privește aspectul acesteia. Dacă suferi de dinți lipsă, o intervenție chirurgicală sub forma unui implant dentar poate fi o soluție bună. Există multe avantaje importante de a recurge la implanturi. Iată câteva dintre ele:

Înlocuirea dentară permanentă

Implanturile dentare sunt înrădăcinate în maxilar, fiind puternice, stabile și foarte durabile. Implanturile oferă o soluție stabilă și permanentă la pierderea dinților și pot dura o întreaga viață. Implanturile sunt compatibile cu orice gură și pot fi plasate în maxilarul superior sau inferior pentru a îmbunătăți zâmbetul.

Flexibilitate

Implanturile dentare pot fi utilizate în asociere cu alte proceduri dentare restaurative. De exemplu, implanturile pot asigura retenție și stabilitate la protezele dentare și diminuează iritarea gingiilor. Implanturile pot fi combinate cu coroane dentare pentru a restabili dinții lipsă. Ele pot de asemenea să ancoreze punți dentare care înlocuiesc dinții lipsă prin îmbinarea permanentă a acestora cu dinții adiacenți.

Aspect fizic

Implanturile dentare arată, funcționează și se simt la fel ca dinții naturali. Legătura dintre implant și osul natural formează o structură care se simte și arată natural. Este aproape imposibil ca ochiul neinstruit să facă distincția între implanturile dentare și dinții naturali. Dinții sunt proiectați să aibă dimensiunile exacte, pe măsură ce dinții naturali oferă un aspect natural.

Încredere în sine

După îți vei recâștiga dinții dispăruți sau rupți, te vei simți cu siguranță mai încrezător și mai sănătos. Adezivii dentari sunt de obicei inconfortabili și protezele prost fixate pot limita capacitatea de a vorbi într-un mod normal. Implanturile dentare oferă un remediu permanent pentru toate situațiile jenante care vin cu dinți lipsă sau purtarea protezelor dentare. Sentimentul de stimă de sine este îmbunătățit și în timp ce mesteci, râzi sau mănânci în public.

Păstrează structurile faciale

Implanturile previn pierderea structurii osoase și colapsul feței care permite structurilor faciale să rămână intacte. Acestea împiedică scăderea părții inferioare a feței, prevenind astfel procesul de îmbătrânire prematură. Spre deosebire de poduri și proteze, implanturile nu primesc sprijinul din partea dinților adiacenți. Acest lucru le face o opțiune excelentă deoarece nu provoacă nici un fel de deteriorare a dinților adiacenți.

Îmbunătățirea igienei

Persoanele cu implanturi pot mânca în mod normal alimente sănătoase. Implanturile arată natural și nu trebuie să le acorzi o grijă neobișnuită, deoarece îți poți menține cu ușurință sănătatea orală periind dinții cu o pastă obișnuită zilnic. Întregul proces de vindecare a implanturilor poate dura câteva luni după operație, prin urmare, necesită puțin timp. Vizitele regulate la dentist sunt esențiale pentru a menține implanturile în stare bună.

Implantul dentar este o procedură dentară destul de scumpă în comparație cu alte tratamente dentare. Cu toate acestea, este o investiție demnă, mai ales dacă ești în căutarea beneficiilor pe termen lung. Poți opta pentru această procedură dentară pentru a face zâmbetul să pară mai sănătos și să îți îmbunătățești încrederea în sine.

Dacă cauți un stomatolog Bacău care să efectueze implanturi dentare de calitate, apelează la Denti Service, o clinică stomatologică foarte căutată  în acest moment pentru acest procedeu de a îmbunătăți sănătatea orală. Denti Service, este motivul pentru a zâmbi frumos.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles