26.5 C
New York City
luni, august 15, 2022

Buy now

ARMURA® – Producător de profile metalice pentru rigips

Folosirea plăcilor de rigips pentru a construi un perete interior sau pentru a repara un perete deja existent în interiorul casei tale este o strategie minunată. Plăcile de gips-carton pot fi de asemenea utilizate atunci când încerci să remediezi un plafon deteriorat sau afectat de apă. Dacă găsești fisuri în pereți sau în tavane, rigipsul este cu siguranță o soluție extrem de accesibilă și ușor de instalat.

Rigipsul este adesea cunoscut sub denumirea de gips-carton. Când se utilizează gips-carton, o întreagă casă poate fi amenajată în aproximativ 2 până la 3 zile, deoarece este foarte ușor de montat. Unul dintre motivele pentru care persoanele folosesc rigips în casele lor este faptul că acesta este rezistent la foc. Instalarea plăcilor de rigips în propria casă poate fi o modalitate foarte ușoară de a consolida un perete.

Dacă intenționezi să înlocuiești pereții tradiționali, asigură-te mai întâi că structura este în formă bună. Vei obține cu siguranță un finisaj mai fin la perete, ceea ce îl face, mai ușor de decorat.

Înainte de a cumpăra oricare dintre materialele de care ai nevoie pentru a instala plăcile de rigips, discută cu un profesionist pentru a afla ce produse ar fi cele mai eficiente pentru proiectul pe care îl desfășori.

Unul dintre materialele fără de care nu ai putea instala plăcile este reprezentat de profile metalice pentru rigips.

Sub marca înregistrată ARMURA®, societatea comercială Linda Steel SRL din județul Suceava produce o gamă completă de profile metalice sub formă de C și U dar și alte accesorii necesare instalării cu succes a rigipsului în casa sau în locul în care dorești să-l aplici.

Aceste profile metalice sunt fabricate din bandă din oțel zincat de înaltă calitate, având rezistență crescută în timp, importat doar de la furnizori de încredere. Produsele beneficiază deo garanție mare, de până la 10 ani.

Ca și caracteristici tehnice, profilele metalice au grosimea de 0.4 sau 0.6 mm și dimensiuni standard de 3000 sau 4000 mm. Cei care doresc alte dimensiuni trebuie să știe că pe bază de comandă compania va crea și alte tipuri de profile.

ARMURA, nu produce doar profile metalice pentru rigips ci și plasă sudată pentru beton, plasă împletită pentru gard, panouri bordurate zincate pentru gard, șipci metalice pentru gard Omega, stâlpi de gard Star și Clip, Profile C și Z pentru hale metalice și țeavă rectangulară. Mai multe detalii despre aceste produse se găsesc pe pagina web a companiei, www.armura.eu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Stay Connected

3,434CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles