joi, februarie 22, 2024

OnlineBlog.Ro

Analytics pentru Guvern

Analytics pentru Guvern.

Analytics pentru GuvernCasa Alba, Joi, a introdus un dashboard de analytics disponibil public tuturor oamenilor, si pastreaza monitorizarea asupra statisticilor de traffc pentru 3,800 de website-uri guvernamentale. In acest dashboard, analytics-ul website-urilor sunt disponibile pentru site-urile de guvern cu cel mai mare trafic in timp real. In orice moment, poti vedea care website-uri sunt mai populare si cati oameni viziteaza aceste pagini.

Proiectul este open source, iar codul pentru site si unealta sa de raportare este disponibila pentru cei ce vor sa profite de oportunitatea datelor pentru propriile proiecte. In timp ce datele open-source ar putea suna ca o miscare neasteptata pentru Uncle Sam, va fi o zona in crestere de concentrare pentru Serviciile Digitale, in timp ce administratia Obama, vrea sa extinda echipa in 2016, potrivit unui dezvoltator cu agentia.

Dashboard-ul Analytics poate sa ofere de asemenea o privire mai de aproape la acele dispozitive si sisteme de operare pe care le folosesc oamenii. Smartphone-urile si tabletele, de exemplu, au fost mai mult de 30 % din traficul din ultimele 90 de zile. Aceasta informatie, ce este standard in web analytic, ajuta sa influenteze concentrarea atentiei in crestere a Serviciilor Digitale.

Programul de analytics digital, a lucrat cu agentiile de guvern pentru a strange informatii, dar aceasta este prima data cand datele sunt disponibile public. Confidentialitatea, intotdeauna o grija cand vorbim de guvern si programe digitale, a fost intotdeauna in centrul atentiei in timpul design-ului Dashboard-ului. Noul Dashboard, nu pastreaza monitorizarea identificarii informatiilor personale, in timp ce adresele IP si alte date sunt pastrate anonim.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments