marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieAuto & MotoAeroMobil 3.0, viitorul mijloacelor de transport

AeroMobil 3.0, viitorul mijloacelor de transport

Masina ZburatoareEste mai buna decat o pasare, este mai buna decat un avion, poate mai buna chiar si decat insusi Superman, este o masina zburatoare. Firma startup din Slovacia, AeroMobil, a anuntat premiera mondiala a masinii AeroMobil 3.0 la festivalul pionerilor din Viena ce a avut loc astazi. Este o idee de 25 de ani in lucru, si cel de-al 3-lea prototip ce functioneaza a companiei.

Stefan Klein, fondatorul departamentului de design al mijloacelor de transport de la academia de arte fine din Slovacia, a realizat vehiculul de transport personal. Desi Klein a muncit la un concept din anul 1989, nimic nu a devenit real pana in anul 2010. A comercializat proiectul incepand AeroMobil. Directorul executiv, Juraj Vaculik, a spus intr-o conferinta de presa ca acestia cred ca transportul de personal se va schimba in curand pentru totdeauna.

Au fost multe concepte pentru vehiculele zburatoare, si parea ca mai dureaza putin pana acestea erau produse in masa. Uniunea Europeana a sprijinit cercetarile in MyCopter in speranta ca un vehicul zburator ar putea ajuta la usurarea congestionarii tranzitului. Masinile zburatoare au fost prezente dintotdeauna in imaginatia publicului, multumita conceptelor de filme precum DeLorean din Back to the Future, sau masina familiei Jetson din desenele animate Jetsons.

AeroMobil spun ca acest vehicul este aproape de a fi disponibil comercial, dar certificarile sunt in derulare in Slovacia, ar putea fi complicate si ar putea varia de la o tara la alta. Masina ce poate transporta doi oameni, opereaza pe benzina obisnuita disponibila la statiile peco. Are nevoie de aproximativ 200 de metri pentru a decola si doar de 50 de metri pentru a aterzia, Poate zbura cu o viteza de pana la 124 de mile pe ora.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments