marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieGoogleActiunile Google au crescut

Actiunile Google au crescut

Actiunile Google au crescut.

Actiunile Google au crescutGoogle este deja una dintre cele mai mari companii din lume si vineri a facut una dintre cele mai mari miscari de piata a actiunilor realizate vreodata. Gigantul internetului a raportat rezultate puternice din cel de-al 2-lea trimestru, anuntand cresterile de actiune. Capitalizarea pietii Google, deja in jur de 403 miliarde de dolari, a crescut cu 65 de miliarde de dolari pentru a termina la 468,3 miliarde de dolari.

Actiunile Google de clasa A s-au tranzactionat la peste 700 de dolari pentru prima data de cand compania a realizat o impartire a actiunilor primavara trecuta. Castigurie combinate includ actiunile Google Inc Clasa A si Clasa C.

Rezultatele Google au scazut de pe Wall Street pentru 6 trimestre la rand, dar compania din Mountain View, cu sediul in California a raportat un profit mai mare decat se asteptau. Investitorii au fost multumiti de faptul ca gigantul motoarelor de cautare pare serios in reducerea cheltuielilor.

Neajunstand pentru inflatie, detinatorul de record actual este Apple. Piata Apple Inc a crescut pana la 46,4 miliarde de dolari in valoare pe 25 Aprilie 2015, dupa un raport de prim trimestru mai bun decat asteptat. Investitorii sse asteptau la vanzari slabe de iPhone-uri in acel trimesru, fiindca Apple se pregatea sa lanseze iPhone 5. In loc de acest lucru, Apple au spus ca venitul sau net s-a dublat si a vandut 35 de milioane de iPhone-uri in acel trimestru, aproape dublandu-se fata de trimestrul de un an in urma.

Actiunile de Clasa A Google au castigat 97,84 dolari sau 16,3 %, pentru a sfarsi la 699,62 de dolari. Cresterile actiunilor de clasa C au crescut cu 16,1 % pana la 672,93 de dolari.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments