marți, iulie 23, 2024
No menu items!

OnlineBlog.Ro

AcasăAlte Sporturi9 lucruri despre corpul tau

9 lucruri despre corpul tau

In cursa de a descoperi cele mai nebune si mirifice chestii uitam faptul ca corpul nostru este unul dintre cele mai impresionante chestii. Un fel de aproape perfect, conceput si realizat pentru a face cele mai dezvoltate actiuni. De foarte mult timp, din timpuri vechi pana in prezent s-au descoperit numeroase lucruri interesante si fantastice despre corpul uman, si in prezent se tot afla lucruri la fel de interesante, corpul uman fiind un nesfarsit loc care impresioneaza prin complexitate.

Iata un top lucruri interesante despre corpul uman

  1. Boasele unui barbat fac cam 10.000.000 de spermatozoizi zilnic. Adica in aproximativ 180 de zile ar putea repopula toata planeta.
  2. Ovarele au in constitutie cam 500.000 de ovule, insa doar 400 vor da nastere unui bebelus.
  3. Celulele care realizeaza creierul omului pot sa cuprinda de 5 ori mai multe informatii decat Enciclopedia Britanica.
  4. Amprenta lasata de limba fiecarei persoane este unica. Daca vreodata amprentele de tip digital dispar, oamenii pot sa fie identificati dupa limba.
  5. Atunci cand un om moare, primul simt care dispare este vazul. Apoi, ultimul este auzul. Chestia asta stiu ca o vazusem si la Bear Grylls.
  6. In 30 de minute, corpul nostru elimina caldura suficienta pentru a fierbe 2 litri de apa. In schimb, iti ia ani ca sa suflii incontinuu ca sa incalzesti o cana de apa.
  7. Corpul produce aspirina. Da, consumul de fructe si legume are un rol foarte important in asta, insa corpul uman chiar poate sa produca aspirina.
  8. Daca cei 600 de muschi ai corpului s-ar incorda in aceeasi direct cat si timp, omul ar ridica pana la 25 de tone. Insa noua ne este greu si cu 25 de kg, dar cu 25 de tone.
  9. De-a lungul vietii, o femeie poate da viata la 35 de copii
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments