vineri, februarie 23, 2024

OnlineBlog.Ro

AcasăTehnologieAuto & Moto6 Caracteristici ale aparatului Reihmann

6 Caracteristici ale aparatului Reihmann

Cei de la Raihmann au realizat un aparat geometrie roti 3D echipament care are foarte multe caracteristici pozitive si face ca toti reprezentantii service-urilor auto sa isi doreasca ca acest stand geometrie directie roti 3D sa se afle cat mai curand printre echipamentele lor.

Voi enumara mai jos cateva dintre caracteristicile deosebit de impresionante pe care le-am descoperit citiand despre el.

1. Standul de geometrie directie 3D are un design atractiv si modern

2. Are diferite cai de masurare potrivite pentru diferite medii de lucru, iar valorile de masurare totala afiseaza direct situatia masuratorilor.

3. Masuratorile sunt incredibil de simple, avem posibilitatea sa le citim direct, ceea ce este foarte convenabil si rapid, fiind necesare doar 5 secunde pentru afisarea rezultatelor.

4. Aparatul de geometrie roti 3D RHM A800 aduce posibilitatea de masurare pe distante scurte. Pe zona platformei el impinge masina inainte si inapoi, iar acest aspect este foarte util pentru zonele mici de lucru dintr-un punct de service.

5. Un aspect foarte important este acela ca echipamnetul Raihmann are un brat ce urca si coboara automat, brat ce cauta in mod automat obiectivele, iar acest aspect este foarte important deoarece ofera o precizie de masurare de 0,01 grade.

6. O alta caracteristica importanta este ca standul de geometrie are camere digitale de 13.000.000 pixeli, iar producatorul Sony garanteaza performanta focusului si ajuta totodata la precizia de masurare.

Asa ca in cazul in care doreati sa faceti noi achizitii in service-ul dumneavoasta sper ca cele scrise mai sus o sa va ajute sa luati o decizie buna in ceea ce priveste achizitia de echipamente de genul acesta, echipamente care vor aduce in primul rand o imagine buna service-ului dar si un profit bun printr-un flux mare de clienti multumiti.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments